چگونه با رنج رها شدن کنار بیاییم؟
به گزارش خانه بهاری، حتما شما هم برای شما پیش آمده که در زندگی با درد و رنج زیادی مواجه میشوید و سختی زیادی را متحمل میگردید اما هر چه قدر میگذرد، نمیتوانید با این استرس و ناراحتی حاصل از درد و رنج کنار بیایید. به نظر شما چگونه باید این کار را کرد؟ در این قسمت راهکارهایی را به شما ارائه میدهیم تا هر چه سریعتر بتوانید درد این دوران را برای خودتان کمتر کرده و با آن کنار بیایید.
خداحافظی کردن را تمرین کنید
در نگاه اول شاید برای شما خیلی ترسناک به نظر برسد که بخواهید خداحافظی کنید و این ایده به نظرتان کاربردی نباشد اما اگر این کار را تمرین کنید، کم کم شرایط برایتان عادی میشود. به این موضوع فکر کنید که ممکن است زمانی خداحافظی کنید و مجبور باشید که تنها زندگی کنید. انجام این کار باعث میشود با درد و رنج راحتتر کنار بیایید؛ مخصوصاً اگر درد و رنج تان حاصل از جدایی باشد.
احتمالا تمایل دارید از این قضیه فرار کنید و خیلی به آن فکر نکنید اما اگر آن را تمرین کنید و با خودتان کنار بیایید، شرایط برایتان راحت تر پیش میرود.
خودتان را مشغول کنید
بهترین راه برای مبارزه با استرس حاصل از درد و رنج رها شدن، این است که ذهن خود را مشغول نگهدارید تا نخواهید به روزهای گذشته فکر کنید و در نتیجه ذهن شما درگیر میشود و خیلی به چیزهای منفی و خاطرات تلخ فکر نمیکند. پس کمتر عذاب میکشید. سعی کنید خودتان را مشغول انجام کاری کنید تا بیکار نباشید و ذهنتان کنترل شده عمل کند.
احساسات خود را دریابید
برای التیام یافتن احساسات خود را سرکوب نکنید و صادقانه به احساسات خود توجه کنید و باید به خودتان اجازه تجربه و ابراز احساساتتان را بدهید زیرا سرکوب کردن احساسات مدت زمان بهبودیتان را به تعویق میاندازد.
برای خودتان وقت بگذارید
فراموش کردن یک پروسه است پس نسبت به آن عجولانه عمل کنید. با رنج رها شدن خود رو به رو شوید و صادقانه با آن کنار بیایید. اگر برای خود زمان، انرژی بگذارید و تلاش نمایید، قویتر و بهتر از گذشته باز خواهید گشت.
تصمیم مهم برای فراموشی بگیرید
اگر درد و رنج تان حاصل از جدایی باشد، بهتر است تصمیم قطعی برای فراموشی بگیرید زیرا تصمیم قطعی برای فراموشی و رها کردن همه چیز کمک بسیاری به بهبودیتان میکند پس زندگی شریک عاطفی سابق خود را دائما چک نکنید زیرا فرآیند التیام را به تعویق نمیاندازد.
افکار و عواطفتان را یادداشت کنید
اگر با درد و رنج زیادی پس از رها مواجه شدید و سختی زیادی را متحمل شدید، بهتر است افکار و احساس خود را روی کاغذ بنویسید زیرا ثبت افکارتان باعث پاکسازی ذهنتان میشود.
با کسی که دوستش دارید؛ ارتباط بگیرید
درد و رنج و عذاب رها شدن زمانی کمتر میشود که شما بتوانید با کسانی باشید که دوستشان دارید. اگر این افراد را در کنار خود دارید، حتما زمانی را در کنار آنها سپری کنید، با آن ها صحبت کنید، حرفها و نگرانیهای خود را بیرون بریزید، با آنها همراهی و هم دلی کنید تا کمی از عذاب تان کمتر شود.
دید مثبتی به وقایع داشته باشید
به جای تمرکز کردن بر نکات منفی به نکاتی که میتواند مثبت باشد فکر کنید. اگر به نکات مثبت فکر کنید، قدردان رنج و غصههایتان خواهید شد.
سبک زندگی سالم داشته باشید
زمانی که رنج رها شدن به سراغ ما میآید، معمولاً ما را از انجام کارهای مفید دور نگه میدارد. استرس آن باعث میشود که در شرایط بدی گیر کنیم و از لحاظ جسمی هم دچار مشکل شویم، زیرا به خودمان رسیدگی نمیکنیم اما اگر سبک زندگی سالم را در پیش بگیریم، سطح کورتیزول آزاد شده در بدن مان افزایش پیدا خواهد کرد.
همچنین داشتن رژیم غذایی سالم، ورزش منظم، کاهش کافئین، دوری از الکل و نیکوتین، همگی باعث میشود تا هورمون های شادی و حال خوب در ما ترشح شود و از استرس و نگرانی دور باشیم.
از روان پزشک کمک بگیرید
قطعاً که پزشک و متخصص در این زمینه میتواند بهتر از هر شخص دیگری به شما کمک کند. اگر مشکل ذهنیتان به خاطر درد و عذاب ناشی از رها شدن ایجاد شده است، حتما از یک متخصص کمک بگیرید که میتواند این وضعیت ذهنی را در شما بهبود ببخشد و الگوهای ذهنی تان را تغییر دهد.
انتهای خبر//
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0