توصیه دامپزشکی: هنگام قربانی کردن دام، قربانی بیماری نشوید
به گزارش پایگاه خبری خانه بهاری، حمیدرضا ناظمی بیان کرد: مردم فارس برای حفظ سلامت توصیههای بهداشتی را جدی بگیرند و اصول ایمنی فردی در زمان کشتار دام را رعایت کنند.
وی اظهارداشت : با توجه به فصل گرما و وجود بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) توصیه می شود مردم مومن استان برای ذبح دام های قربانی حتما به کشتارگاها مراجعه کنند.
گفت: همزمان با عید سعید قربان ۱۲۰ اکیپ ثابت و سیار، کار نظارت بر ذبح بهداشتی و شرعی دام را در این استان بر عهده خواهند داشت.
این مقام مسئول با بیان اینکه به منظور رفاه حال شهروندان، ۳۷ کشتارگاه دام موجود در استان فارس از ساعت ۶ صبح تا ساعت ۱۴ آمادگی کامل برای ذبح دام های ویژه عید قربان را خواهند داشت، گفت: ۴۴ اکیپ نظارت شرعی دیگر نیز در محلهای کشتار موقت سطح شهر کار نظارت بر ذبح دام ها را به عهده می گیرند.
وی با اشاره به اینکه ۶۷ دامپزشک، ۸۹ بازرس بهداشتی گوشت و ۲۹ ناظر شرعی در امر نظارت های روز عید قربان مشارکت می کنند، ابراز کرد: نظارتها و بازرسیها در قبل از ذبح و پس از ذبح از لاشه دام انجام میشود.
مدیر کل دامپزشکی استان فارس اظهار کرد: گوشت دامهای ذبح شده قبل از مصرف می بایست به مدت ۲۴ ساعت و جگر و آلایش های خوراکی به مدت ۴۸ ساعت در یخچال در دمای چهار درجه سانتیگراد نگهداری شود و مردم در زمان قطعهبندی گوشت و بسته بندی هم حتما باید از دستکش استفاده کنند.
انتهای خبر//
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0