«سی و ششمین همایش بینالمللی بیماریهای کودکان» و «بیست و دومین همایش پرستاری کودکان» به زودی برگزار میشود که بخشی از آن به نقش هوش مصنوعی در طب کودکان اختصاص دارد.
علی اکبر زینالو رئیس همایش بینالمللی بیماریهای کودکان در ابتدای نشست خبری این دو همایش، گفت: این همایش طی روزهای ۱۲ تا ۱۵ مهرماه سال جاری با حضور اساتید برجسته و شرکت کنندگان مرتبط، برگزار و طی آن به مسائل مختلف سلامت و بیماریهای کودکان و ارائه دستاوردهای گذشته نزدیک و ارتقای سلامت کودکان پرداخته خواهد شد.
این فوق تخصص قلب جنین، کودک و نوجوان افزود: حدود ۳۰۰ تن از اساتید جوان و اساتید مجرب در این همایش سخنرانی و پنل خواهند داشت و جهت انتقال تجربه از چند استاد ممتاز خارج کشور هم برای شرکت در این همایش، دعوت به عمل آمده است.
زینالو گفت: شرکت کنندگان در این همایش پزشکان گروه کودکان، پزشکان عمومی، متخصصان حوزه سلامت، جراحان کودکان و … خواهند بود. همچنین در این همایش به استفاده از هوش مصنوعی در طب کودکان پرداخته خواهد شد.
استاد علوم پزشکی دانشگاه تهران افزود: در کنار این همایش، همایش پرستاری کودکان را هم برگزار خواهیم کرد. پرستاری در کنار پزشکی، کفههای دو ترازو هستند که باید با هم کار کنند تا موفق شوند. آنها باید دانش خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.
رئیس این همایش گفت: سیاستهای و پیشنهادات عملی این همایش در حوزه کودکان و نوجوانان به وزارت بهداشت منتقل میشود تا این وزارتخانه آن را به عنوان قانون، لایحه و برنامه درآورد. در واقع خروجی این همایش بزرگ، بهبود خدمات وزارت بهداشت در حوزه سلامت کودکان است.
برگزاری همایش بین المللی بیماریهای کودکان برای اولین بار
در ادامه رضا شروین بدو، مسوول مرکز طبی کودکان به عنوان قطب علمی کشور گفت: تا کنون ۳۵ همایش بیماریهای کودکان برگزار شده است و این اولین باری است که این همایش میخواهد به صورت بینالمللی برگزار شود.
این فوق تخصص مغز و اعصاب اطفال افزود: این همایش هر سال برگزار شده و همایشی پرقدمت است. امسال حداقل ۲ هزار نفر در آن شرکت خواهند کرد.
وی تصریح کرد: مدعوین به این همایش از کل کشور هستند و ۱۵۸ نفر در این همایش ۴روزه سخنرانی خواهند کرد. البته در این همایش صرفا سخنرانی انجام نمیشود بلکه مواد مورد بحث قرار میگیرد.
بدو گفت: برنامههای این همایش از صبح تا عصر ادامه خواهد داشت و در آن به مسائل شایع کودکان از بیماریهای عفونی گرفته تا مسائل مرتبط با صرع کودکان و جراحیها، ریه، خون، قلب و … کودکان پرداخته میشود.
وی افزود: نکته خیلی خوب این همایش، این است که همایش پرستاران نیز برگزار خواهد شد و در آن، آخرین دستاوردهای جهانی مراقبت از کودکان ارائه خواهد شد.
بدو با بیان این که شبکه تحقیقات بیماریهای کودکان برای اولین بار امسال در سراسر کشور شکل گرفته است، گفت: بحث جوانی جمعیت، انشاالله با وجود کودکانی سالم از نظر جسمی و روحی رقم می خورد.
لینک کوتاه این خبر: https://khanebahari.ir/?p=11502