[کد کوتاه]

درباره سندرم زن شتاب‌زده بخوانید

زن امروز بی‌وقفه می‌دود تا کارمندی وظیفه‌شناس، مادری کامل، همسری شایسته و دختری قدردان باشد. او می‌خواهد برای همه کس، همه چیز باشد اما در آینه زنی را می‌بیند که خسته و فرسوده است و چربی‌های اضافه در جای جای بدنش ظاهر شده‌اند. این تصویر هیچ شباهتی با الگوهای ذهنی‌اش از زنی زیبا و شاداب ندارد و او را مستأصل می‌کند.

لی‌بی ویور، بیوشیمی‌دان استرالیایی و متخصص در حوزه‌ی سلامت است. او که بنیان‌گذار مجموعه‌ی مکمل‌های Bio Blends است، یکی از مولفان و چهره‌های مطرح رادیو و تلویزیون در حوزه‌ی سلامت و تندرستی است.
کتاب “سندم زن شتاب‌زده” یکی از آخرین تالیفات اوست. ویور در ارتباط با این کتاب می‌گوید: «ایده‌ی کتاب حاضر، حاصل هجده سال مشاهده و بررسی من در رابطه با تغییر سلامت و رفتار زنان است.

در طول تجربه‌ی کاری خود، پیش از این هیچ‌گاه شاهد این تعداد از زنانی نبوده‌ام که در چنین شتابزدگی عظیمی برای انجام هر کاری به‌سر ببرند و بخواهند برای همه‌کس، همه‌چیز باشند.

هرگز این حجم از مشکلات در سیستم تولیدمثل را شاهد نبوده‌ام. زنان، خسته اما همچنان درگیرند. این اضطرار بی‌امان، این نگرش که زمان برای انجام تمامی امور کافی نیست، در ترکیب با فهرست بلندبالا و پایان‌ناپذیری از وظایف، پیامدهای قابل‌توجهی برای سلامتی بسیاری از زنان به‌دنبال دارد».
دکتر ویور که در بیش از 10 کتاب خود، عمده‌ی مطالعات و آموزش‌های خود را در جهت سلامت زنان به‌نگارش درآورده است، با اتکا بر بررسی رژیم‌های غذایی، ساعات خواب، مشاغل زنان، مسئولیت‌هایی نظیر پرورش فرزندان و تحمیل استرس‌ها، اضطراب‌های بی‌وقفه، فقر و فقدان سبدهای غذایی سالم -و نه لزوما گران‌قیمت و دسترس‌ناپذیر- برنامه‌ای مدون را در اختیار زنان و با هدف ارتقای سلامت آنان ارائه می‌دهد.

او پیرامون اهمیت بررسی فشارهای واردشده علیه زنان می‌نویسد: «چنین نیاز آشکار به شتاب‌زدگی، چه آن را ابزار کنیم و چه از نظر مخفی نگاه داریم، سلامت زنان را به‌شیوه‌ای مخرب متاثر می‌سازد.

مشکلات سلامتی مربوط به هورمون‌های جنسی زنانه همچون سندرم تخمدان پلی‌کیستیک، مشکلات رحمی و اندومترز، ناباروری، عوارض فرساینده‌ی یائسگی و نیز کم‌توانی جسمی هرگز بیش از این نبوده‌اند. در این راستا، مطالعه‌ی شیمی بدن و پژوهش‌های علمی، نقش استرس‌را در بروز چنین مواردی انکارناپذیر می‌نماید.»

در پشت جلد این کتاب آمده:

مادران دیروز، مدیران امروز هستند و دختران دیروز، کارمند، معلم، هنرمند، نماینده‌ی مجلس و پزشک امروز. آنها به حجم عظیم وظایف سنتی خود، مسئولیت‌ها، مهارت‌ها و فهرستی بلندبالا از وظایف اجتماعی خارج از خانه را افزوده‌اند و این مایه‌ی بسی خوشوقتی است اما آنچه در این میان فدا شده است، سلامت جسم و روان آنها است.

زن امروز بی‌وقفه می‌دود تا کارمندی وظیفه‌شناس، مادری کامل، همسری شایسته و دختری قدردان باشد. او می‌خواهد برای همه کس، همه چیز باشد اما در آینه زنی را می‌بیند که خسته و فرسوده است و چربی‌های اضافه در جای جای بدنش ظاهر شده‌اند.

این تصویر هیچ شباهتی با الگوهای ذهنی‌اش از زنی زیبا و شاداب ندارد و او را مستأصل می‌کند. او تصور می‌کند راهی نیست. اما هست!

این کتاب راهنمای شما است تا به خود توجه کنید، به آنچه که این فشار و این مشغله‌ی بی‌امان بر جسم و روانتان تحمیل می‌کند بیندیشید، تمرین کنید، تنش‌های خود را مدیریت کنید، سر از زیر بار وظایف خود بیرون آورید و برای لحظه‌ای به خود نگاه کنید؛ تنها به خود و نه چیزی جز آن.

این کتاب به شما می‌آموزد نیازی نیست برای رضایت از خود بیمار شوید و وجودتان را فدا کنید بلکه با اندکی توجه، آموختن، تمرین و مدیریت می‌توانید توازن را بار دیگر به زندگی خود بازگردانید و در آینه دختری را ببینید که دوباره می‌خندد.

لینک کوتاه این خبر: https://khanebahari.ir/?p=13623

به اشتراک بگذارید
خبرنگار
خبرنگار
مقالات: 1543

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت − 3 =